Evo kako jedna poruka na Fejsbuku može da vam promeni život

Izvor: 24sata, 23.Sep.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako jedna poruka na Fejsbuku može da vam promeni život

Jedna devojka je imala samo 15 godina, kada joj je preko Fejsbuka stigla poruka kojoj se uopšte nije nadala.

- Kada sam imala 15 godina, na Fejsbuku sam dobila poruku: "Zdravo, ja radim za modnu agenciju, da li možete da nam pošaljete fotografije?". Tako je sve počelo- rekla je Eva u intervjuu za " Harpers bazaar".

Iako je prvo mislila da je >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << u pitanju šala, nakon provere agencije i sastanka uživo, uverila se da je poziv bio stvaran. Za kratko vreme Eva je dobila ponude modnih kuća, "Luj Viton", "Sen Loran" i kreatora Aleksandra Vanga.

Na pitanje šta je ono najlepše u modi, Eva je odgovorila:

- Upoznavanje zanimljivih ljudi, posebno dizajnera, posmatranje procesa nastanka neverovatnih stvari izbliza. Takođe, i to što se moda menja svake sekunde i to obožavam.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Ona je dokaz da samo jedna poruka na Fejsbuku može promeniti život...

Izvor: Kurir, 23.Sep.2014

Model Eva Vladimiruk ispričala je kako je tekao njen put od potpuno nepoznate devojke do čuvenog modela..Sve uspešniji model Eva Vladimiruk za čuveni magazin "Harpers bazar" ispričala je zanimljivu priču o tome kako se našla u modi...Kako kaže, kada je imala samo 15 godina dobila je poruku na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.