Izvor: Nezavisne Novine, 01.Nov.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napala vozača zbog kašnjenja, on je polio kafom i izbacio iz autobusa

Na Facebook stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" često se objavljuju snimci incidenata u javnom prevozu u glavnom gradu Srbije.

Najnoviji takav snimak prikazuje djevojku koja je napala vozača autobusa, koji ju je na kraju izbacio napolje.

Na stanici autobuske linije 56 došlo je do rasprave između nervozne djevojke koja je, prema svemu sudeći, kasnila na posao zbog kašnjenja autobusa. Obratila se vozaču i pitala ga zbog čega nije bilo prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pet autobusa na liniji 56, a onda je zatražila broj telefona nadležne službe gdje se građanin može požaliti.

Vozač je, prema svjedočenju osobe koja je objavila video, djevojci uputio niz psovki i uvreda. Zatim je izlio svoju šolju kafe i izašao iz autobusa govoreći da neće voziti dalje dok djevojka ne prestane galamiti.

Takvo ponašanje je još više iznerviralo djevojku, koja je počela da ga vrijeđa, na šta se vozač vratio u autobus, uhvatio je objema rukama i izbacio iz vozila, prenosi "Faktor.ba".

Navodno se i fizički obračunao s njom. Udarao ju je čak i kad je plakala i tražila da je pusti, a većina putnika je samo mirno gledala incident ispred autobusa, tvrdi osoba koja je snimila svađu u autobusu.

ZAMOLILA BIH VAS DA OSTANEM ANONIMNA...Autobuska linija 56 stanica na Petlovom brdu.Vozac autobusa 56 je na ocigled PUNOG AUTOBUSA PRETUKAO ovu devojku.Devojka se zalila vozacu zasto kasni autobus i zasto nije bilo prethodnih 5 polazaka,kada je zatrazila br na koji moze da se zali on je uzeo svoju solju kafe i rekao joj da nece da vozi (usputne psovke:sisaj mi kurac,jebem ti mamu,sta te boli kurac sto kasni) itd..Devojka vidno uznemirena pocinje rasparavu sa njim...Od je hvata obema rukama i izbacuje iz autobusa obara je na beton i pocinje da je udara pesnicama po telu ,hvata je za kaput,podize i tu se nastavlja njihova tuca...Devojka je plakala i govorila mu da je ostavi na miru...Pun autobus je stajao i gledao scenu a samo sam ja i jedan decko pritrcali i stali u njenu zastitu...Zato i nisam mogla da vam posaljem snimak tuce vec samo svadje...Dokle ide bahatost vozaca GSP-a i da li su putnici i putnice osim placanja Bus-plusa duzni i da dobiju batine od ovakvih siledzija,pre nego udju u autobus? SALJEM VAM SNIMAK VOZACA PA AKO ZELITE OBJAVITE...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.