Mirjana Antonović se oglasila i saopštila odluku Višeg suda!

Izvor: Svet plus, 22.Feb.2024, 10:55

Mirjana Antonović se oglasila i saopštila odluku Višeg suda!

Mirjana Antonović se godinama sudila sa pevačem Miroslavom Ilićem oko očinstva nad sinom Devinom, a sada se oglasila i saopštila odluku Višeg suda!

Ona je na svom Facebook profilu odlučila da podeli vest o tome da je Viši sud po drugi put zaključio da su Devin i Miroslav Ilić sin i otac.

"Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u NAŠU korist. Miroslav je u medijama izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK.

Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati!!!" -
napisala je Mirjana Antonovi, pa otkrila da se pevač Miroslav Ilić ponovo žalio:

"Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud. Nadamo se da ce njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije."
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.