Viši sud doneo presudu u slučaju Miroslava Ilića i sina kojeg nije priznao FOTO

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 11:49

Viši sud doneo presudu u slučaju Miroslava Ilića i sina kojeg nije priznao FOTO

Viši sud doneo odluku u slučaju pevača Miroslava Ilića.

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović su se godinama sudili oko dokazivanja očinstva nad sinom Devinom, a Viši sud u Beogradu je doneo odluku u korist majke i sina.

Antonović se oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako je po drugi put zaključeno da su Miroslav i Devin otac i sin.

"Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << NAŠU korist. Miroslav je u medijama izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati!!! Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud. Nadamo se da će njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije", napisala je ona.

Podsetimo, Miroslav Ilić uglavnom nije želeo da se oglašava o ovoj temi, ali je jednom prilikom istakao kako ga njegova supruga podržava u svemu već 50 godina, te da nikakva presuda neće uticati na njihov odnos.

Mirjana i Devin žive u Americi, a u Srbiju dolaze samo zbog ročišta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fotografija kida dušu: Prvi susret Miroslava Ilića sa sinom Devinom koga je godinama odbacivao

Izvor: Story, 22.Feb.2024

Miroslav Ilić i Devin Antonović su otac i sin, po drugi put potvrdio Viši sud, a kako je izgledao njihov prvi susret

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.