Mimi Oro izbačena iz ‘Parova’, Tijana vodi!

Izvor: Tracara.com, 23.Jun.2015, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mimi Oro izbačena iz ‘Parova’, Tijana vodi!

Nije se mnogo potresla, već je odmah izašla sa Atinom (foto: Facebook) Na iznenađenje svih ukućana, starleta Mimi Oro dobila je samo 10 odsto glasova publike, te je sinoć napustila rijaliti.Ukućani su se iznendaili i kada se saznalo da Tijana Ajfon ima najviše glasova, čak 37,7 odsto. Iza nje su Igor Kostić i Saška Karan.  Mimi napuštanje rijalitija očigledno nije potreslo jer je odmah po izlasku otišla u lud >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << provod sa drugaricom iz Parova Atinom Ferari. Mimi je zaboravila na skandal koji se dogodio u kući kada je Atina imala neumesne komentare o Tijani Jurić. Njih dve su se zabavljale i naručivale pesme celu noć. Zabavljale se celu noć (foto: Facebook) Mimi se do zore provodila sa fanovima (foto: Instagram)
Pogledaj vesti o: Facebook,   Ferrari

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PONOVO ZAJEDNO: Mimi Oro i Atina Ferari u provodu!

Izvor: Kurir, 23.Jun.2015

Atina Ferari nakon izlaska iz Parova često je na svom Fejsbuk profilu spominjala Mimi Oro koja joj najviše nedostajala od svih ukućana u luksuznoj vili...Sada, kada je i Mimi napustila rijaliti, Atina je sa oduševljenjem sačekala drugaricu i odvela je u izlazak. Igračica i starleta su se provodile...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.