Menadžer negira da je preminuo Mirsad Kerić, koji je bio sa Šaulićem u automobilu

Izvor: RTS, 18.Feb.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menadžer negira da je preminuo Mirsad Kerić, koji je bio sa Šaulićem u automobilu

Muzičar Mirsad Kerić, koji se nalazio u automobilu sa Šabanom Šaulićem tokom saobraćajne nesreće, bori se za život u bolnici u Nemačkoj, napisao je na Fejsbuku Sabit Dervišević, Šaulićev menadžer.
Mediji u Srbiji i regionu preneli su informaciju da je klavijaturista Mirsad Kerić podlegao povredama, što je negirao Mirsadov sin, a potom i menadžer koji je tu informaciju dao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Sabit Dervišević je za Avaz rekao da su mu iz nemačke bolnice javili da je Kerić preminuo.
Mirsadov sin, Denis Kerić, na Fejsbuku je napisao da njegov otac nije preminuo i da se bori za život i zamolio da se ne prenose lažne informacije. 
"Informacija od medicinske sestre je, hvala bogu, bila netačna. Upravo imamo informaciju da je stanje sa Mirsom nepromenjeno i da je teško. Nadamo se najboljem", naveo je Dervišević na Fejsbuku.
Pored Šabana Šaulića i Mirsada Kerića, u automobilu je bio i Šaulićev kum, koji je lakše povređen. 
U saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila blizu grada Bilefelda u Nemačkoj život je izgubio pevač Šaban Šaulić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Informacija, hvala Bogu, bila netačna" Menadžer potvrdio da se Šabanov klavijaturista i dalje BORI ZA ŽIVOT

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2019

Muzičar Mirsad Kerić, koji se nalazio u automobilu sa Šabanom Šaulićem tokom saobraćajne nesreće, bori se za život u bolnici u Nemačkoj, napisao je na Fejsbuku Sabit Dervišević, menadžer nastradalog pevača...Mediji u Srbiji i regionu prethodno su preneli informaciju da je klavijaturista...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.