Mediji: Posle poziva na smrt, stigao još jedan odgovor FOTO

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 11:35

Mediji: Posle poziva na smrt, stigao još jedan odgovor FOTO

Posle navoda lidera pokreta "Gerila" Dragana Vidakovića, i član stranke Zorana Lutovca i Srđana Milivojevića, pridružio se morbidnim željama, piše Alo.rs.

Podsećamo, Vidaković je danas objavio kako je "dobio poziv sa VMA" da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić hitno primljen u ovu ustanovu. On je dodao kako "moli Boga da ih pogleda".

Morbidnim željama se pridružio i član stranke Zorana Lutovca i Srđana Milivojevića, napisavši "Daće Bog. Amin", piše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dnevni list Alo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"DAĆE BOG DA VUČIĆ UMRE" Bolesne reči člana stranke Zorana Lutovca i Srđana Milivojevića! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023

Izvesno je da je narod prozreo njihovu politiku mržnje, pretnji, nasilja, haosa i rušenja, jer ništa drugo nemaju da ponude...Vođa opozicionog pokreta "Srbija Gerila" Dragan Vidaković Mrki podelio je jezivu objavu u kojoj priželjkuje smrt predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a potom je usledio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.