Masovno lizanje poklopca od jogurta kod Konja

Izvor: NiskeVesti.rs, 21.Maj.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovno lizanje poklopca od jogurta kod Konja

“Masovno lizanje poklopca od jogurta kod Konja” je Facebook događaj koji je zakazan za 4. jun od 18 do 20 sati. Kreatori ovog dogđaja poručuju građanima da u teška vremena ne smeju da bacaju hranu.

“Braće i sestro ljubitelji belog napitka, u ova teška vremena nezaposlenosti i smanjenih plata i penzija, ne smemo da dozvolimo da bacamo hranu, a deca u Africi gladna. Zato dođite da zajedno oližemo i poslednji poklopac od jogurta. Za bolje sutra!!!1”, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << napisali su organizatori ovog skupa.

Na fotografiji koja je objavljena uz ovaj “event” je spomenik oslobodiocima Niša na Trgu kralja Milana.
Na Facebook stranici ovog događaja stoji da je, za sada, za njega zainteresovano više od 800 građana. Oni koji su se uključili u diskusiju kažu da je obezbeđen jogurt za sve, a na stranici se nalazi i anketa “Koji je vaš omiljeni jogurt?”.


Pogledaj vesti o: Facebook,   Penzija

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.