Masakr u Nici mi je POKVARIO ŠOPING!: Da li je ovo najomraženija osoba na svetu u ovom trenutku?

Izvor: Blic, 15.Jul.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Masakr u Nici mi je POKVARIO ŠOPING!": Da li je ovo najomraženija osoba na svetu u ovom trenutku?

Britanka Lusi Nesbit Komaski, koja se nalazi na odmoru u Nici, za televiziju "Skaj njuz" dala je šokantnu izjavu, zbog koje je postala jedna od najomraženiih osoba na internetu.

- Znam da je ovo grozno od mene i pomalo sebično, ali nam je napad u Nici pokvario šoping turu - rekla je Komaski i izazvala salvu kritika. kada je shvatila šta je uradila, izvinila se javnosti putem Fejsbuka, ali to nije umanjilo bes javnosti zbog njene bezosećajnosti.

Ona tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se prilikom izjave nalazila u stanju šoka nakon što je prisustvovala stravičnom napadu i da se pogrešno izrazila prilikom davanja izjave novinarima.

- Moje iskreno saučešće francuskom narodu i ljudima koji su u napadu u Nici izgubili svoje najmilije.Mnogo mi je žao što je moja izjava za Skaj njuz zvučala bezosećajno. Bila sam u potpunom šoku i moje reči su pogrešno protumačene.

Pročitajte još:

Britanka je s prijateljicom neposredno pre napada krenula da potraži toalet i planirala je da posmatra vatromet zajedno s okupljenim svetom, piše Dejli mejl.

- Rekla sam prijateljici: "Ovo ne zvuči kao vatromet, već kao Bejrut pod opsadom" - izjavila je.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ova Britanka je najomraženija osoba na internetu zbog komentara o napadu u Nici

Izvor: B92, 15.Jul.2016

Jedna Britanka koja se našla na odmoru u Nici dala je šokantnu izjavu televiziji "Skaj njuz“ zbog koje je postala najomraženija osoba na internetu...Lusi Nezbit Komaski dala je izjavu televiziji koja je šokirala javnost, rekavši da joj je teroristički čin pokvario šoping...“Znam da je ovo...

Nastavak na B92...

NJU PREZIRE CEO SVET: “Masakr u Nici mi je pokvario šoping!” (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jul.2016

Foto: Facebook/Lucy Nesbitt-Comaskey..Lusi Nesbit Komaski iz Velike Britanije je bila na odmoru u Nici u vreme stravičnog masakra kada su poginule najmanje 84 osobe. Njena izjava je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama, a upravo zbog nje je postala žena koju ceo svet prezire...- Znam da...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.