NJU PREZIRE CEO SVET: “Masakr u Nici mi je pokvario šoping!” (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jul.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJU PREZIRE CEO SVET: “Masakr u Nici mi je pokvario šoping!” (FOTO) (VIDEO)

Foto: Facebook/Lucy Nesbitt-Comaskey

Lusi Nesbit Komaski iz Velike Britanije je bila na odmoru u Nici u vreme stravičnog masakra kada su poginule najmanje 84 osobe. Njena izjava je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama, a upravo zbog nje je postala žena koju ceo svet prezire.

- Znam da je ovo grozno od mene i pomalo sebično, ali nam je napad u Nici pokvario šoping turu - rekla je Komaski što je izazvalo osude.

Kada je shvatila šta je uradila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izvinila se na Fejsbuku, ali to nije umanjilo bes javnosti.

Foto: Facebook/Lucy Nesbitt-Comaskey

Ona tvrdi da se prilikom izjave nalazila u stanju šoka nakon što je prisustvovala stravičnom napadu i da se pogrešno izrazila prilikom davanja izjave novinarima.

- Moje iskreno saučešće francuskom narodu i ljudima koji su u napadu u Nici izgubili svoje najmilije. Mnogo mi je žao što je moja izjava za Skaj njuz zvučala bezosećajno. Bila sam u potpunom šoku i moje reči su pogrešno protumačene - napisala je.

Pogledajte video:



Više o masakru u Nici možete pročitati u sledećim tekstovima:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.