MENJA DRES: Srpski reprezentativac će igrati za Makedoniju

Izvor: Kurir, 10.Dec.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENJA DRES: Srpski reprezentativac će igrati za Makedoniju

Nemanja Paribak je prihvatio da umesto za Srbiju ubuduće nastupa za Makedoniju, a u istom smeru krenuo je i slovenački rukometaš Renato Vugrinec

Rukometna reprezentacija Makedonije će na Evropskom prvenstvu u Danskoj 2014. biti jača za srednjeg beka Nemanju Pribaka i desnog beka Renata Vugrineca. Srbin iz Vardara i Slovenac iz Metalurga, po vestima iz Niša i Skoplja, prihvatili su da promene reprezentativne dresove posle kontakta sa čelnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ljudima Rukometne federacije Makedonije.

Paribak je poslednji put za Srbiju igrao 2011, na turniru u Beogradu, pre toga upisao je na SP iste godine dva nastupa, dok je Vugrinec za Sloveniju igrao 2010.

Odluka je sada na selektoru Makedonije Ivici Obrvanu da li će pomenuti dvojac voditi u Dansku na megdan domaćinu, Austriji i Češkoj.

Povodom najnovijih dešavanja oglasio se i kapiten nacionalnog tima Kiril Lazarov dajući “maksimalnu podršku stavovima i idejama selektora, koji su ujedno i generalni stav rukovodstva RFM”.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MENJA DRŽAVU: Srpski reprezentativac će igrati za Makedoniju

Izvor: Kurir, 10.Dec.2013

Nemanja Paribak je prihvatio da umesto za Srbiju ubuduće nastupa za Makedoniju, a u istom smeru krenuo je i slovenački rukometaš Renato Vugrinec..Rukometna reprezentacija Makedonije će na Evropskom prvenstvu u Danskoj 2014. biti jača za srednjeg beka Nemanju Pribaka i desnog beka Renata Vugrineca....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.