Koverte iz Srbije neko otrovao na Kosovu, nepopravljiva šteta

Izvor: B92, 23.Nov.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Koverte iz Srbije neko otrovao na Kosovu, nepopravljiva šteta"

Bivši poslanik ABK Naim Maljoku, napisao je na svom Fejsbuk nalogu da je koverte iz Srbije otrovao neko na Kosovu, prenosi portal Sinjali.

Maljoku, kako je navedeno, nije spomenuo imena, ali je optužio nekoga na Kosovu da je otrovao koverte koje su došle iz Srbije.

"Otrovali su koverte koje su stigle iz Srbije. Ovaj čin naneo je nepopravljivu štetu Kosovu. Sva trovanja pre i za vreme rata koje su nam Srbi činili sada se ne mogu staviti njima na teret", naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Maljoku.

Taj bivši poslanik je rekao da pravosudni organi na Kosovu znaju ko je počinio zločin, ali prema njemu "oni ne smeju ništa da preduzmu", pa "vladavina prava i pravna država tu ne postoje i nikad ih neće biti", prenosi Kosovo onlajn.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Koverte sa glasovima Srba namerno trovane na Kosovu" Do tančina razotkrivena PRLJAVA ALBANSKA UJDURMA na izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019

Bivši poslanik parlamenta lažne države Kosova Naim Maljoku napisao je na svom Fejsbuk nalogu da su tokom nedavnih izbora na Kosovu namerno trovane koverte sa glasovima raseljenih Srba pristigle iz Centralne Srbije...Maljoku, član Alijanse za budućnost Kosova, kako prenose albanski portali nije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.