Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2023, 11:10

Korisnici Fejsbuka i Instagrama u EU će možda plaćati do 13 evra mesečno

Kompanija Meta razmatra plan po kome bi korisnici njenih platformi Fejsbuk i Instragram u Evropskoj uniji morali da plaćaju do 13 evra mesečno za verziju bez reklama, ili da pristanu na personalizovane oglase ako žele da i dalje koriste besplatnu verziju.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Korisnici Facebooka i Instagrama u EU će možda plaćati do 13 evra mesečno

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 03.Okt.2023

Prema ovom planu, Meta bi naplaćivala oko 10 evra mesečno za Facebook ili Instragram naloge na ličnim računarima (PC) i još oko šest evra za svaki dodatni povezani nalog, preneo je WSJ pozivajući se na upućene izvore...Kako prenosi Rojters, korisnici mobilnih telefona bi plaćali oko 13 evra...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.