Konačno – prvenac Tadića VIDEO

Izvor: B92, 08.Okt.2022, 17:19

Konačno – "prvenac" Tadića VIDEO

Srpski fudbaler Dušan Tadić postigao je prvi gol u sezoni.

Tadić je prekinuo golgeterski post i odgovorio kritičarima pogotkom protiv Volendama.

On je bio strelac za Ajaks u 9. kolu Eredivizije u 17. minutu sa bele tačke.

Kapiten "orlova" uz ovaj pogodak ima i šest asistencija u domaćem prvenstvu ove sezone, a Ajaks se sa AZ Alkmarom bori za prvo mesto na tabeli.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rafael Nadal je postao otac

Izvor: B92, 08.Okt.2022

Rafael Nadal je u subotu popodne u Palma de Majorci prvi put postao otac. Porodila se supruga tenisera Meri Pereljo sa kojom je dobio sina...Nadal već mesecima pazi na stanje svoje supruge Mari Pereljo. U stvari, bio je prisutan samo jedan dan na nedavno održanom Lejver kupu jer je porođaj mogao...

Nastavak na B92...

Kritičari, gde ste? Tadić postigao prvi gol u sezoni!

Izvor: 24sedam.rs, 08.Okt.2022

Ajaks slavio u gostima kod Volendama, Filip Stanković četiri puta vadio loptu iz mreže

Nastavak na 24sedam.rs...

Kasiljas potvrdio nagađanja mnogih: "Izvinjavam se LGBT zajednici"

Izvor: B92, 09.Okt.2022, 17:01

Golman Iker Kasiljas je objasnio otkud iznenađujuć Tvit na njegovom profilu, koji se ticao navodnog priznanja da je gej...Nagađanja većine ljudi na društvenim mrežma o tome da je Kasiljasu profil hakovan, pokazala su se kao istinita, pa je fudbaler to i sam potvrdio..."Tviter je hakovan, sada je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.