Izvor: Luftika.rs, 22.Okt.2021, 16:16

Komentare na najgore beogradske pice nemojte čitati na pun stomak

Italijanski nacionalni gastronomski specijalitet pica globalno je popularizovano i verovatno spada među najomiljenija jela dece i mladih širom sveta. Gotovo da se ne može zamisliti država na planeti gde ne postoji picerija u kojoj se može pojesti takozvana ’hrana siromašnih’ sa juga Italije.
Upravo je pica bila tema jedne Fejsbuk objave, ali nije se radilo o preporukama gde se u Beogradu može pojesti najbolja pica. Sasvim >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << suprotno, korisnici su odgovarali na pitanja gde je najgora pica u gradu, a da nije sa Zelenog venca, kako stoji u uvodnom pitanju na ovoj društvenoj mreži i grupi koja okuplja poštovaoce ’treš’ hrane.
„Bucko, da započnemo lavinu komentara“, glasi prvi komentar da bi se nakon toga nadovezai i ostali sa svojim zamerkama na kvalitet pice poznatih picerija u prestonici Srbije.
– Big pica i Karibik su obe baš loše. Kod Mašinca isto raspad – napisao je jedan Fejsbukovac, dok se druga korisnica nadovezala na prethodni komentar.
– Kod mašinca je ozbiljna povraćka – kazala je ona, a zatim dobila zanimljiv odgovor: „Tako je, povraćka za 100 kinti, a posle na vinjak u mašinac za 20 kinti“.
„Skroz dobra pekara na Karaburmi, toliko je bila ogavna da sam morao da je bacim u đubre i pamtim je nakon više od 6 godina“, oštar je bio jedan korisnik.
Najbolji komentar na lošu brzu hranu u Beogradu glasi: „Gde sve omladina danas gura jezik… da se čovek zamisli“.
Zanimljivo da su ljudi zaista imali užasne komentare na rad picerije Bucko, koja na nekoliko lokacija u gradu uvek ima bar minimalan red sastavljen od ljubitelja njihovih autentičnih priloga.
– U Bucku. Ja ne znam kako neko jede ono sranje, a da ne ispovraća dušu posle. Ja sam jela jednom i nikad više – napisala je mlada devojka iz Beograda.
Našli su se i oni koji su odlučno stali u odbranu picerije Bucko.
– Šta prozivate Bucka malodušnici, najbolja pica ikada – rekla je devojka kojoj je ova picerija baš po ukusu, ali je ubrzo usledio novi ‘treš tok’ drugog korisnika.
– Zamašćeno parče kartona preliveno bajatim kečapom i užeglim salatama – usledio je munjevit odgovor.
Ruku na srce, Bucko je zaista jedan od najpopularnijih restorana brze hrane u Beogradu i možda omiljeno svratište za ljubitelje pre svega goveđe i pileće salate, a tek onda testa za picu i ostalih namirnica koje se nalaze na svakom pojedinačnom parčetu.
U tome se može i pronaći najveća mana Bucka, jer je akcenat na prilozima umesto na jelu. Goveđa i pileća salata su preukusne, ali jednostavno ne idu na picu već više na neki topli sendvič.
Ovo su neke od najpoznatijih picerija koje imaju svoje antifanove, ali je Beograd pun loše klope. Mnoge pekare u svojoj ponudi imaju upravo picu, a prečesto su one premasne, ustajale ili jednostavno loše napravljene.
Imate li i vi loša iskustva sa picom u vašem gradu?
Najbolja pica u Evropi sprema se od jagnjetine, u Pirotu (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.