Izvor: Blic, 26.Jun.2022, 23:01

KO JE BILA DACA, SUPRUGA POZNATOG VODITELJA Radila je odgovoran posao, muž joj nakon smrti posvetio ovu pesmu: "I pogled, i šapat u meni plaču"

Poznati srpski voditelj Aleksandar Saša Filipović, potresnom porukom na društvenoj mreži Fejsbuk oprostio se od supruge Dace Brebanović Filipović sa kojom ima sina Vladimira.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Preminula supruga Aleksandra Filipovića, voditelj se od svoje Dace oprostio dirljivom porukom

Izvor: Luftika.rs, 27.Jun.2022, 07:55

Voditelj Aleksandar Saša Filipović podelio je na svom Fejsbuk profilu potresne vesti da je preminula njegova supruga Daca Brebanović Filipović. On se potresnom porukom oprostio se od supruge sa kojom ima sina Vladimira.. Za razliku od svog supruga, Daca je živela povučen život i nije bila deo...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.