Magazin

Preminula supruga Aleksandra Filipovića, voditelj se od svoje Dace oprostio dirljivom porukom

aleksandar-filipovic
Foto: Printscreen

Voditelj Aleksandar Saša Filipović podelio je na svom Fejsbuk profilu potresne vesti da je preminula njegova supruga Daca Brebanović Filipović. On se potresnom porukom oprostio se od supruge sa kojom ima sina Vladimira.

Za razliku od svog supruga, Daca je živela povučen život i nije bila deo javnog sveta.

Ona je u jednom trenutku radila kao poslovni sekretar specijalne ginekološke bolnice, a tada je govorila koliko je zapravo važno da idemo u korak sa tehnologijom.

– Bez mobilnog telefona ne bih mogla da obavljam poslovne obaveze. Osim toga, važan mi je jer obožavam da telefoniram, pišem poruke, surfujem internetom… Neko voli jogu, a meni – nakon stresnog dana – raspoloženje popravlja muzika sa plejera mog telefona. Rado koristim fotoaparat i digitalnu kameru, jer je to sjajan način da zabeležim sve faze odrastanja mog sina Vladimira – izjavila je svojevremeno Daca.

Inače, voditelj Aleksandar Saša Filipović, od supruge i majke svog sina oprostio se potresnom porukom, a posvetio joj je i pesmu Kiće Slabinca “Plavuša”.

I pogled, i šapat u meni plaču

I jeca i lomi bol što ne zna stati

I pitam se zar tako mora biti

Zar život je tako htio

Zar tako mora biti

Glase stihovi pesme “Plavuša”.

– Otišla je Daca Brebanović Filipović moja žena i mama mog sina Vladimira. Ostavila nas je u tmini vremena. Možda je žurila u neko bolji svet i nadam se da će joj tamo gore biti lepše i lakše. Neptunka je volela život i more. I zamolio bih Vas da je ispratimo u miru jer nije volela publicitet u krugu najblizih prijatelja i porodice – napisao je voditelj uz fotografiju supruge.

Preminula najstarija Novosađanka baka Ilona Kovač

Izvor: Blic

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

59 Shares
Share via
Copy link