Javnost ga je već optužila za silovanje američke glumice, a evo i šta kaže sam Ed Vestvik

Izvor: Story, 08.Nov.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javnost ga je već optužila za silovanje američke glumice, a evo i šta kaže sam Ed Vestvik

Holivud je ovih dana potresao još jedan skandal, a optuženi za sekslualno zlostavljanje je Ed Vestvik, šarmantni glumac poznat to ulozi u serija “Tračara”. Naime, glumica Kristina Koen na svom Fejsbuk profilu napisala je da je bila žrtva Vestvika koji ju je silovao. Više o tome pogledajte OVDE. Javnost je već polako počela da zauzima ... The post Javnost ga je već optužila za silovanje američke glumice, a evo i šta kaže sam Ed Vestvik appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Još jedna žena ga optužila za silovanje!

Izvor: Mondo, 09.Nov.2017, 12:24

Policija u Los Anđelesu pokrenula istragu zbog optužbi protiv glumca...Britanski glumac Ed Vestvik, zvezda američke serije "Tračara", na meti je optužbi još jedne glumice...Vestvik je već porekao da je napastvovao Kristinu Koen, "ili bilo koju drugu ženu, ikada," ali sada su navodi druge žene...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.