Još jedna žena ga optužila za silovanje!

Izvor: Mondo, 09.Nov.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna žena ga optužila za silovanje!

Policija u Los Anđelesu pokrenula istragu zbog optužbi protiv glumca.

Britanski glumac Ed Vestvik, zvezda američke serije "Tračara", na meti je optužbi još jedne glumice.

Vestvik je već porekao da je napastvovao Kristinu Koen, "ili bilo koju drugu ženu, ikada," ali sada su navodi druge žene podstakli policiju u Los Anđelesu da pokrene istragu u čijem je fokusu glumac.

Oreli Vin, koja je glumila pod imenom Oreli Mari Kao, objavila je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vestvik silovao u julu 2014. godine.

"Nosila sam kupaći kostim iz jednog dela. Pocepao ga je sa mene, oborio me na krevet i silovao me. Bila sam nemoćna," napisala je ona na društvenim mrežama.

Vinova je dodala da je ispričala svom tadašnjem dečku, glumcu Marku Selingu, šta se dogodilo, ali da se on naljutio i ostavio je.

Seling je, inače, nedavno uhapšen i osuđen zbog posedovanja dečje pornografije.

Policija u Los Anđelesu pokrenula je istragu protiv Vestvika.

Jezive ispovestiAsistentu stavljao ruku u gaćeGlumac iz "Veselih sedamdesetih" pretio ženama koje je silovao?!Ljubi se s njom, ja ću da gledamSpustio je ruku dole...Legao je na mene...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.