Izbo mladića nožem u kafiću, prethodno to najavio na Fejsbuku

Izvor: juGmedia, 20.Jul.2016, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbo mladića nožem u kafiću, prethodno to najavio na Fejsbuku

LEBANE –  Nakon kratke svađe i tuče u lebanskom kafiću „Tron“, noćas sat vremena posle ponoći, mladić iz ovog mesta izbo je nožem svog sugrađanina koji je zbog nanetih povreda prebačen u Klinički centar u Nišu.

Kako prenosi portal Infocentar jug, lebančanin koji je izbo svog sugrađanina je napisao na svom Fejsbuk profilu da će to učiniti nekoliko sati ranije.

Izbodeni mladić je, saznajemo, stabilno i van životne opasnosti.

(infocentarJug.rs/Jugmedia)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAHOTA! Mladić koji je izbo lebančanina nožem najavljuje novi pokolj na Fejsbuku

Izvor: juGmedia, 20.Jul.2016

LEBANE –  Nožem sam ga izbo imao je sreću, a sledeći će se pronaći sam čim budem video slobodu makar na jedan dan – napisao je na svom Fejsbuk profilu mladić koji prošle noći izbo nožem Lebančanina u prepunom kafiću u ovom mestu...I taj čin je S.Z. najavio na ovoj društvenoj mreži,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.