Izvor: S media, 10.Feb.2013, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraživanje među korisnicima Fejsa dalo zapanjujuće rezultate: Da li se i vama ovo dešavalo?

Istraživanje američkog centra Pew je pokazalo da su 67 odsto online Amerikanaca korisnici Facebooka, a da je čak 61 odsto njih u nekom periodu dobrovoljno na nekoliko nedelja otišlo s te društvene mreže.

Njih 20 odsto je kazalo kako su nekad išli na tu stranicu, ali to više ne rade, dok je samo njih 8 odsto kazalo da bi u budućnosti otvorili Facebook profil.

Od onih 61 odsto koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pauzirali od Facebooka, njih 21 odsto je kazalo kako su se na to odlučili, jer su bili prezauzeti i nisu imali vremena za Fejs. Njih 10 odsto je kazalo kako im generalno stranica nije bila zanimljiva, 10 odsto je navelo i kako im sadržaj nije bio zanimljiv, 9 odsto kaže da im smeta tračarenje i preterana drama, a 8 odsto je pauziralo, jer su na Fejsu provodili previše vremena.

(tehnoklik.hr)

Foto: Facebook

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Istraživanje među korisnicima Fejsa dalo zapanjujuće rezultate: Da li se i vama ovo dešavalo?

Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2013

Američki istraživački centar Pew je sproveo istraživanje koje je pokazalo neke zapanjujuće rezultate: čak dve trećine korisnika Facebooka je po nekoliko nedelja izbegavalo tu društvenu mrežu.. Opširnije na Smedia biznis vesti

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.