Haradinaj preti predsedniku Srbije! Vučić da shvati da naše strpljenje nije bezgranično!

Izvor: BKTV News, 28.Mar.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj preti predsedniku Srbije! "Vučić da shvati da naše strpljenje nije bezgranično!"

"Mi ćemo braniti naše pravo..."

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj poručio je putem Fejsbuka da nema podele Kosova, niti će biti razmene teritorija.

On je na ovoj društvenoj mreži napisao da Srpska lista treba da se vrati za sto i diskutuje o zajedničkim temama za dobrobit svih građana.

"Ultimatum je pogrešan pristup, jedina formula je legitimna i ustavna osnova. Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Srbije, Aleksandar Vučić, treba da shvati da naše strpljenje nije bezgranično i da ćemo braniti naše pravo", napisao je Haradinaj.

On je porukom na Fejsbuku najavio da će o ovim i drugim temama pričati u večerašnjem intervjuu na prištinskoj televiziji.

Podsetimo, odbornici deset opština sa srpskom većinom na KiM najavljuju formiranje ZSO ako Priština ne preduzme konkretne korake u naredne tri nedelje, zahtevaju kažnjavanje nalogodavaca napada na učesnike unutrašnjeg dijaloga pre dva dana i traže od međunarodnih misija da povećaju budnost i preventivno deluju u slučaju napada na pripadnike srpskog naroda.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Haradinaj: Vučić da shvati...; Đurić: Spremaju rat

Izvor: B92, 28.Mar.2018

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj poručio je putem Fejsbuka da nema podele Kosova, niti će biti razmene teritorija...On je na ovoj društvenoj mreži napisao da Srpska lista treba da se vrati za sto i diskutuje o zajedničkim temama za dobrobit svih građana..."Ultimatum je pogrešan pristup, jedina...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.