GAGI POSLE SKANDALA: Ermina je GNUSNI LAŽOV! Pričalli smo o imenu naše devojčice! Ćerki sam rekao...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAGI POSLE SKANDALA: Ermina je GNUSNI LAŽOV! Pričalli smo o imenu naše devojčice! Ćerki sam rekao...

Ogorčen.

Gagi Đogani bio je jedan od zadrugara sa kojim je pre večerašnjeg izbacivanja voditelj Ognjen Amidžić poveo razgovor o gorućim temama koje potresaju Belu kuću.

Voditelj je uptao densera da mu nakon sinoćnjeg skandala, objasni njegov odnos sa Erminom Pašović, budući da je Gagi tokom prethodne večeri istakao da su njih dvoje bili u virtuelnoj vezi.

- Ermina je napravila potpuni haos. Iznosi gnusne laži. Pukao sam kada je rekla da se ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njoj nisam dopao. Pričali smo da smo imali vezu preko Fejsbuka. Pričali smo o imenu ženskog deteta. Ja sam se kuckao sa njom, to je znala i moja ćerka. Ja sam svom detetu rekao da je ona moja devojka. Ja ne znam što ona to negira - pričao je Gagi.

Đogani je istakao da je glavni razlog raskida Ermine i Baneta, njena priča da želi ćerku sa denserom, a to isto je Pašovićeva pričala i Čolaku.

- Ja sam hteo da joj vratim stvari koje mi je donela, neću da nosim stvari koje mi je ona kupila. Meni je sestričina kupila kožnu jaknu, a ja danas pitam da li mi je ona to kupila i ona kaže da jeste. Žena laže. Bane je sa njom završio, prekinuo je tu priču. Ona je Banetu isto pričala o detetu, o ćerki. Mislim da je to bilo presudno da Bane završi sa njom. Ja ne znam zašto ona želi od mene da napravi da sam ja jadan. Ona nijednog momenta ne pokazuje pokajnje - pričao je Gagi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MRTAV SI ZA MENE, GADIŠ MI SE" Ermina pobesnela na Baneta, a onda joj on rekao samo JEDNU REČENICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019

Izgleda da ipak ne može bez nje...Bane Čolak je tvrdio da ne želi nikakvu komunikaciju sa Erminom Pašović, zbog laži koje je izrekla, ali ipak je u toku večeri pokušavao da joj se približi kako bi ostvario komunikaciju...Ona ga je besna odgurnula od sebe, a ono što mu je izgovorila ga je šokiralo...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.