Frizerka je pokazala RAZLIKU kada operete kosu JEFTINIM i SKUPIM ŠAMPONOM i rezultati su ZA NEVERICU

Izvor: 011vodič.com, 27.Nov.2020, 13:22

Frizerka je pokazala RAZLIKU kada operete kosu JEFTINIM i SKUPIM ŠAMPONOM i rezultati su ZA NEVERICU

Ako štedite na proizvodima za kosu i trudite se da na rafovima drogerija izaberete što jeftiniji šampon, evo zašto vam se to na duge staze zapravo neće isplatiti.
Nedavno je frizerka i vlasnica salona Rejčel Trač iz Amerika na društvenim mrežama podelila video koji je preko noći postao viralan, a u kome jasno pokazuje zašto bi trebalo da uvek birate što kvalitetnije proizvode za pranje kose.
FRIZERKA JE UPOREDILA JEFTINI I SKUPI ŠAMPONFOTO: >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << FACEBOOK
Rejčel je eksperimetn izvela sa ekstenzijama kose ofarbanim u ljubičasto, a koristila je dve vrste šampona – onaj profesionalno koji ona koristi u salonu i čija je cena oko 20 funti i jeftini običan šampon koji je platila 5 funti.
U jednu čašu stavila je malo jeftinog šampona, a drugu malo onog skupljeg i dobro ih promešala.
Potom je u obe čaše stavila po pramen ofarbane kose – voda u kojoj je skup šampon poprimila je maglovitu, sivu boju, dok je voda sa jeftinim šamponom za svega nekoliko sekundi postala potpuno ljubičasta.
RAZLIKA JE NEVEROVATNA!FOTO: FACEBOOK
„Napravila sam mali eksperiment. Proizvod profesionalnoga salona protiv jeftinog proizvoda“, napisala je frizerka na Fejsbuku, a snimak je podelilo preko 80.000 ljudi!
Jasno je da jeftini šamponi i regeneratori brže ispiraju farbu za kosu, pa će samim tim vaša kosa kraće biti blistava i sa izraženom bojom.
Ipak na Fejsbuku su se javili i brojni korisnici koji tvrde da je ovo čista propaganda, te da oni nikada nisu imali probleme sa upotrebom povoljnih šampona. Kakva su vaša iskustva?

The post Frizerka je pokazala RAZLIKU kada operete kosu JEFTINIM i SKUPIM ŠAMPONOM i rezultati su ZA NEVERICU appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.