Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Pripadnici ROSU okačili "selfije" sa Đurićem na Fejsbuk

Pripadnici zloglasne albanske specijalne jedinice ROSU, nadaleko poznate po bezumnoj represiji koju koriste u svim svojim akcijama, juče su pred upad u Mitrovački dvor i hapšenje šefa Kancelarije za KiM Marka Đurića...

#Kosovo #rosu pic.twitter.com/6CTqXr5xIW— Varoll Basha (VrllBsha) March 26, 2018

Naoružani do zuba - pod punom opremom, s maskama na licu i dugim cevima, zveri ROSU su se pred polazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i u toku "akcije" snimale kako se smeju, mašu i pevaju u oklopnom transporteru.

ROSU su svoj nasilnički pir okončali hapšenjem i mučenjem Marka Đurića nad kojim su se doslovno iživljavali - smejali se, zabavljali i likovali dok su ga pretučenog transportovali bornim kolima. To su zabeležili fotoreporteri, ali i ROSU se nisu ustručavale da to šeruju po društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.