Izvor: Blic, 26.Mar.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić i Selaković došli u Kosovsku Mitrovicu, policija pokušala da ih PRIVEDE

Uprkos zabrani ulaska, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i generalni sekretar Predsedništva Srbije Nikola Selaković nalaze se u Kosovskoj Mitrovici, gde prisustvuju okruglom stolu u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji. Kosovska policija je došla ispred Mitrovačkog dvora da bi ih, kako se pretpostavlja, privela, ali im Srbi koji su se okupuli nisu dozvolili da uđu unutra.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovska policija uhapsila Marka Đurića

Izvor: Blic, 26.Mar.2018

Pripadnici interventne jedinice Kosovske policije priveli su danas popodne, nešto posle 17.30 sati, direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića.

Nastavak na Blic...

Ovo su Đurićeve poslednje reči pre hapšenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2018

Đurić i generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković, došli su u Kosovsku Mitrovicu nešto pre 17sati..Marko Đurić, direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju, istakao je da je došao u Kosovsku Mitrovicu kako bi poručio da za Srbiju i Srbe Kosovo i Metohija nije i nikada neće biti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Selaković pre hapšenja Đurića: Nismo odustali uprkos svim pretnjama, zabranama i kordonima!

Izvor: BKTV News, 26.Mar.2018

Generalni sekretar predsedništva Srbije Nikola Selaković je danas na okruglom stolu u Kosovskoj Mitrovici, pre nego što je uhapšen direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić, izjavio da se neće odustati od traženja pravog rešenja koje Srbe i Srbiju ne ponižava..."Bas onako kao što mi danas nismo...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.