FORUM: Borovčanin drži predavanje za 50 ministara

Izvor: Kurir, 10.Dec.2013, 06:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FORUM: Borovčanin drži predavanje za 50 ministara

Na visokom nivou.

Državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Nenad Borovčanin učestvuje na svetskom forumu o razvoju sporta u Dohi.

Borovčanin će, na poziv organizatora i katarskog šeika Sauda el Tanija, održati predavanje pred 50 ministara sporta svetskih zemalja na dve teme: podrška sportistima nakon karijere i borba za zaštitu integriteta sporta.

Na prvom forumu održanom prošle godine, Borovčanin je učestvovao u radnoj grupi s Nikolom Sarkozijem, predsednicom Interpola Mirel Beatriz, Karlom Luisom i sportskim urednicima CNN, BBC i Al Džazire.

(S. R.)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MENJA DRES: Srpski reprezentativac će igrati za Makedoniju

Izvor: Kurir, 10.Dec.2013

Nemanja Paribak je prihvatio da umesto za Srbiju ubuduće nastupa za Makedoniju, a u istom smeru krenuo je i slovenački rukometaš Renato Vugrinec..Rukometna reprezentacija Makedonije će na Evropskom prvenstvu u Danskoj 2014. biti jača za srednjeg beka Nemanju Pribaka i desnog beka Renata Vugrineca....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.