Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljiva poruka imama Velića u vezi sa pogibijom dvije studentice u Sarajevu

SARAJEVO - Sarajevski imam Muhamed Velić na svom Fejsbuk profilu okačio je dirljivu poruku u vezi sa pogibijom dvije studentkinje Editu M. i Selmu A. u Sarajevu.

Njih je golfom 6 usmrtio 25-godišnji Sanjin. S, koji je u bjekstvu.

Imamov status, koji često komentariše društvene pojave, prenosimo u cjelosti:

Prije godinu i po, momak je pored Predsjedništva zgazio neku djevojku, izašao je iz svog auta, rukama je dizao auto, pokušao je izvući, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << plakao je, vrištao je, čupao je svoju kosu, zatekao sam se blizu, srce mi se slamalo od te nesreće i tog očajnog prizora.

A ovaj je momak pobjegao sa lica mjesta. Ne mogu da vjerujem! Ubio je dvije djevojke, jedna je odmah podlegla a druga kasnije, a on je pobjegao i još uvijek je u bijegu. Kakav je ovo čovjek?! Onaj iz gornje priče je nesretnik, pokajnik, a ovaj je klasični ubica. Srce mi se opet sama, pamet ne može da pojmi.

Gospodaru naš, smiluj se Selmi i Editi i podari im najljepši Džennet!

Gospodaru naš, podari utjehu i sabur Selminim i Editim roditeljima, njihovim porodicama!

Gospodaru naš, sačuvaj nas ovih strašnih iskušenja!

Molimo Te, podari našoj omladini pamet i prisebnost, sačuvaj nas šejtanskog hajcanja i adrenalinskog ludila, podari nam kontrolu i prisebnost u postupcima našim!

Gospodaru, neka naše savjesti uvijek reagiraju, neka nikad ne zakažu!

Gospodaru naš, budi nam milostiv!

Amin!

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.