Izvor: Luftika.rs, 10.Avg.2022, 09:16

„Delovalo je normalno, zamlaćivala me porukama“: Ovo je dadilja otmičar iz Kruševca

Otmica bebe stare 40 dana u Kruševcu koja je na početku izgledala kao majčina panika odavno je prevazišla kategoriju nesporazuma a svakog dana saznajemo nove detalje o ženi koja je mesecima planirala da kidnapuje dete. Iz očaja ili obesti, procenite sami.
Tek, traumatizovana majka svakodnevno deli svoju priču s javnošću upozoravajući da je danas teško biti siguran „kome smeš poveriti dete“. Jer, dadilja J.J. je delovala i ponašala se krajnje brižljivo i normalno do kobnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dana.
Našla dadilju preko Fejsbuk grupe Ona je ispričala da je dadilju J. J. pronašla preko grupe „Mame Kruševljanke“ i da su imale sasvim normalnu komunikaciju sve dok ona nije nestala sa bebom.
– Javilo se nekoliko žena, javila se i ona, delovala je sasvim normalno. Došla je na intervju. Tražila sam joj na uvid ličnu kartu, pitala da li mogu da fotografišem, rekla je da nema problema. Popričale smo, rekla mi je da čuvala bratovljevu i sestrinu decu. Probali smo dva sata, ona je bila super sa bebom. Uspavala je, opeglala veš, delovala je skroz normalno – rekla je J. J. za „Novosti“.
Dadilja J.J. je odradila  par smena. Jednom prilikom je, dodaje majka, ona otišla do prodavnice, a J.J. ju je čak zamolila da je zaključa, jer se tako „oseća sigurnije“.
I to je, pored više momenata, ulivalo sigurnost u pouzdanost angažovane bejbisiterke.
Zamlaćivala mamu da „samo što nisu stigli“ Sa majkom bebe dogovoreno da u ponedeljak novorođenče izvede u Pionirski park. To se i dogodilo. J.J. i beba su otišle iz stana, dok je K.B. ostala da očisti kuću sa idejom da im se pridruži malo kasnije.
– Čim je otišla u park, ona me je kontaktirala, slala mi je slike, evo „beba je super, spavka, milina“ – priča majka K.B.
– Rekla sam „dobro, samo ga pokrij ako bude hladno. To je bila najnormalnija komunikacija. I onda posle nekog vremena, pitam da li stižete, ona je rekla „evo još jedan krug i tu smo“. I tako je ona mene porukama zamlaćivala sve vreme, „tu sam“, „blizu sam“, i posle nekog vremena prestala je da se javlja, postala nedostupna. Onda sam pozvala policiju- ispričala je mama.
Video se žal što je izgubila svoju bebu Trenuci neizvesnosti bili su veoma teški za ovu ženu. Policija je odmah krenula u potragu i prava je sreća što je dete vrlo brzo nađeno.
Bebu je dadilja J.J odvela u kuću svog bivšeg momka D.S. (40) u naselju Mudrakovac, na periferiji Kruševca.
Zanimljivo je da je malo pre nego je počela svoj pohod na tuđe dete, dadilja ispričala mami da je imala pobačaj sa prethodnim partnerom.
– Video se osetni žal što je izgubila bebu i ja sam je čak tešila zbog toga – kaže majka.
U porodici bivšeg dadiljinog partnera D.S. U Mudrakovcu su bili izričiti u tvrdnji da nemaju veze sa nemilim događajem. Njima se, kako su rekli, došla je sa bebom navodeći i da je njihovo.
D.S. je rekao da nije upleten u otmicu, a J.J. je priznala šta je uradila. Slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvu u Kruševcu, gde je podneta krivična prijava protiv dadilje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo oduzimanje maloletnog lica.
Izvor: Blic
Dadilja iz Kruševca mesecima pravila plan o otmici, zaposlila se kao bebisiterka da bi mogla da „pozajmi“ bebu

Pogledaj vesti o: Facebook,   Kruševac

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.