Danilo Grujić član grupe „Grobari Čokot” na Fejsbuku

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2012, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilo Grujić član grupe „Grobari Čokot” na Fejsbuku

Velika prašina se digla oko arbitraže na derbi meču 22. kola Jelen Super lige između Partizana i Vojvodine. Crno-beli su slavili trijumf (4:1) kojim su večitom rivalu pobegli na osam poena, pa su na dobrom putu da odbrane titule prvaka.
U duelu protiv Vojvodine pri rezultatu 1:1 sudija Danilo Grujić svirao je jedanaesterac za Partizan u 67. minutu, a gosti su inače susret završili sa devetoricom igrača na terenu.
U mnogim komentarima koji su stizali na našem sajtu za vreme i posle meča Partizan – Vojvodina bilo je i onih koji su ogorčeni na suđenje Danila Grujića. Navođeni su i linkovi na kojima je ovaj arbitar na Fejsbuku član grupe „Grobari Čokot”.
Da li je jedanaesterac za Partizan opravdano dosuđen ili ne, to je sad već neka druga priča, ali je potez Grujića da na ovoj društvenoj mreži javno iskaže svoju navijačku opredeljenost u najmanju ruku je neprofesionalan.
Inače, Grujić je bio i arbitar na prethodnom prvenstvenom derbiju, kad je dosudio sumnjiv jedanaesterac za Crvenu zvezdu zbog navodnog igranja rukom Rnića. Kasnije se na snimku ispostavilo da je tada pogrešio i oštetio crno-bele. Podsetimo, Evandro taj jedanaesterac nije realizovao, a Partizan je kasnije slavio sa 2:0.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danilo Grujić član grupe „Grobari Čokot” na Fejsbuku

Izvor: Utakmica.rs, 05.Apr.2012

Velika prašina se digla oko arbitraže na derbi meču 22. kola Jelen Super lige između Partizana i Vojvodine. Crno-beli su slavili trijumf (4:1) kojim su večitom rivalu pobegli na osam poena, pa su na dobrom putu da odbrane titule prvaka. U duelu protiv Vojvodine pri...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Voša: Srpski fudbal je dotakao dno

Izvor: B92, 05.Apr.2012

Fudbalski klub Vojvodina izdao je saopštenje povodom spornih odluka na utakmici 22. kola Jelen Superlige Srbije sa Partizanom...Novosadski tim izgubio je sa 4:1 na stadionu crno-belih', u korist Partizana dosuđen je jedanaesterac pri rezultatu 1:1, a Vojvodina je meč okončala sa devetoricom fudbalera...U...

Nastavak na B92...

FK Vojvodina: Ogorčenje i velike brige

Izvor: TvojPortal.com, 06.Apr.2012, 08:47

Izvor: dnevnik.rs  - Nisam ničim doprineo padu Partizanovog igrača i bio sam šokiran kada je sudija pokazao na belu tačku - pokušao je da objasni iskusni štoper Milovan Milović. Veliko nezadovoljstvo, ogorčenje, a onda i brige - osećanja su koja su dominirala među fudbalerima Vojvodine....

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.