Biljana Tipsarević: Čelsi Hendler je glupača koja ne zna šta priča

Izvor: Blic, 25.Jun.2011, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana Tipsarević: Čelsi Hendler je glupača koja ne zna šta priča

Američku voditeljku Čelsi Hendler zbog incidenta koji je napravila ismevajući i vređajući Srbiju bojkotuju kako u našoj zemlji, tako i u Americi, a povodom ovog slučaja, nakon Dragana Šutanovca, oglasila se i Biljana Tipsarević, supruga tenisera Janka Tipsarevića.

Bijana je na svojim nalozima, "fejsbuku" i "tviteru" iznela oštar stav o komičark.

- Većina ljudi u Srbiji nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije čula za nju, a sad kao skandal što je tamo neka američka glupača isprozivala Srbiju, koga briga... Čelsi verovatno ni ne zna gde je Srbija, a ona nema pojma o čemu priča budući da dobija napismeno šta mora da kaže, show je toliko "fake" da nekad i aplauz promaše, uostalom kome je bitno izvinjenja nje i njenih kolega - napisala je Biljana.

Podsećamo da je naša zemlja u emisiji Čelsi Dejvi bila povod za ismejavanje zbog propalog koncerta Ejmi Vajnhaus. Osim što je našeg ministra odbrane uporedila sa boljševikom jer joj ime Dragan baš tako zvuči, te se zapitala kako on, ali i svi Srbi imaju fejsbuk, Čelsi je našu zemlju nazvala velikim razočarenjem i sramotom.

I gostujući komičari su dali svoj doprinos, pa je jedan na vrlo "duhovit" i "pametan" način pitao da li je Šutanovac onaj koji je prebio Rokija, dok je drugi komentarisao kako smo genocidan narod.

Iako su se dva komičara, Greg Props i Kris Franjoli, izvinila, Čelsi se još nije oglasila ovim povodom.

Povezane vesti: Komičarka Čelsi na udaru američke štampe Dragan Šutanovac: Čelsi Hendler je površna, bahata i neduhovita Slecinger: Srbija ne može i u EU i da zadrži Kosovo
Pogledaj vesti o: Tenis,   Twiter,   Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biljana Tipsarević: Čelsi Hendler je glupača koja ne zna šta priča!

Izvor: Svet, 25.Jun.2011

Američku voditeljku Čelsi Hendler zbog incidenta koji je napravila ismevajući i vređajući Srbiju bojkotuju kako u našoj zemlji, tako i u Americi, a povodom ovog slučaja, nakon Dragana Šutanovca, oglasila se i Biljana Tipsarević, supruga tenisera Janka Tipsarevića. Bijana je na svojim nalozima,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.