Berane: Jedna osoba privedena, pucao tokom proslave praznika?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2020, 20:16

Berane: Jedna osoba privedena, pucao tokom proslave praznika?

Tokom proslave Dana nezavisnosti Crne Gore, u Beranama je danas privedena osoba koja je iz kolone automobila u centru grada ispalila nekoliko hitaca, prenose Vijesti.

Kako saznaje podgorički list, snimak pucnjave je do policije došao preko društvenih mreža, a građanin koji ga je napravio i postavio na Fejsbuk, zamoljen je da ga ustupi policiji.

Nakon toga je obavešten da je identifikovano lice koje je pucalo, i da je navodno reč o maloletniku.

U koloni automobila koji su kružili kroz Berane, osim registarskih oznaka Berana, bilo je i automobila sa oznakama Andrijevice, Gusinja, Plava, Petnjice i Rožaja.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIVOĐENJE U BERANAMA Maloletnik pucao iz automobila tokom proslave Dana nezavisnosti Crne Gore (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Maj.2020

Beranska policija podnela je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv maloletnog A.T. (17) nakon što je danas, kako je saopšteno, tokom proslave Dana nezavisnosti u tom gradu ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.

Nastavak na Blic...

Pucnjava iz kola u Beranama VIDEO

Izvor: B92, 21.Maj.2020

Berane -- Tokom proslave Dana nezavisnosti Crne Gore, u Beranama je privedena osoba koja je iz kolone automobila u centru grada ispalila nekoliko hitaca, prenose Vijesti...Kako saznaje podgorički list, snimak pucnjave je do policije došao preko društvenih mreža, a građanin koji ga je napravio i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.