Najnovije vesti
Vesti Svet
PRIVOĐENJE U BERANAMA Maloletnik pucao iz automobila tokom proslave Dana nezavisnosti Crne Gore (VIDEO)

PRIVOĐENJE U BERANAMA Maloletnik pucao iz automobila tokom proslave Dana nezavisnosti Crne Gore (VIDEO)

Beranska policija podnela je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv maloletnog A.T. (17) nakon što je danas, kako je saopšteno, tokom proslave Dana nezavisnosti u tom gradu ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
crna gora nezavisnost Foto: Boris Pejović / EPA;
crna gora nezavisnost

"Službenici Centra bezbjednosti Berane su protiv A.T. (17) podneli zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 13. Zakona o javnom redu i miru, kao i zbog prekršaja iz člana 10. Zakona o oružju. A.T. je danas iz vozila marke VW passat koje se kretalo u koloni vozila povodom proslave Dana nezavisnosti Crne Gore ispalio više hitaca iz vatrenog oružja. O događaju je obavešten nadležni državni tužilac koji se izjasnio da u radnjama prijavljenog nema elemenata krivičnog dela", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako pišu Vijesti, snimak pucnjave je do policije došao preko društvenih mreža, a građanin koji ga je napravio i postavio na Fejsbuk, zamoljen je da ga ustupi policiji.

U koloni automobila koji su kružili kroz Berane, osim registarskih oznaka Berana, bilo je i automobila sa oznakama Andrijevice, Gusinja, Plava, Petnjice i Rožaja.