Bane Vidaković se oglasio nakon vesti o hapšenju: Pala buva na slona!

Izvor: Luftika.rs, 19.Jul.2020, 21:25

Bane Vidaković se oglasio nakon vesti o hapšenju: Pala buva na slona!

Vest koja je u subotu iznenadile sve bila je da je poznati srpski glumac Bane Vidaković uhapšen zbog sumnje da je posedovao drogu.
Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama. on je priveden zajedno sa M.I. (40), a policija je navodno pronašla 30 grama heroina.
Vidaković se sada oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk.
– Alo, braćo fejsbučari, samo da javim, kući sam, živ i zdrav… Nisu me ni iznervirali mnogo… Pala buva na slona – napisao je glumac na Fejsbuku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << />
Kako je heroin uništio veliku nadu srpskog tenisa? Pobedio je Federera, takmičio se na Vimbldonu

Pogledaj vesti o: Facebook,   Federer

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDAKOVIĆ SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU! Glumac demantovao da je kriv: Heroin je za ličnu upotrebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020

Policija je kod njih pronašla 30 grama heroina...Poznati glumac Branko Bane Vidaković (61), koji je zajedno sa M. I. (40) uhapšen pre dva dana na Vračaru u Beogradu, sumnjiči se za rasturanje i posedovanje narkotika...KAVČANINA IZREŠETALI SA PET HITACA: Sašu ubili ispred restorana, traga se za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.