Angry  Birds kao crtani film

Izvor: Crtaci.info, 05.Jul.2011, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Angry Birds" kao crtani film

Izuzetno zarazna puzzle igrica "Angry Birds" dobiće i svoj animirani film.


Već smo pre pisali o ovoj igri koja osvaja sve i koja nema nameru da se zaustavi.

Prvobitno je kompanija "Rovio" napravila aplikaciju za iPhone/iPod Touch, a u poslednjih godinu dana je dostupna na ostalim mobilno-fiksnim platformama, kao i za igranje na računarima, a uveliko je dostupna i na društvenoj mreži Facebook.

Čak je u čast animacije "Rio" napravljen drugi deo igre pod nazivom "Angry Birds - Rio".

Sada, kada su već osvojili publiku i sa jednom i sa drugom aplikacijom , kompanija "Rovio" je angažovala producenta Dejvid Mejsela kao savetnika za rad na novom planiranom animiranom filmu o "besnim pticama".

Dejvid je zadovoljan idejom o ovom projektu smatrajući da će lako adaptirati svet iz igrice u svet animacije.

Još uvek nema zvaničnih detalja oko toga ko će biti scenarista, ko će pozajmljivati glasove i kada će se animacija pojaviti na velikom platnu.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Crtaci.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Crtaci.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Crtaci.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.