1 od 5 miliona: Opozicionom aktivisti spaljena dva automobila u Lazarevcu

Izvor: VOA, 06.Sep.2019, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"1 od 5 miliona": Opozicionom aktivisti spaljena dva automobila u Lazarevcu

U noći između četvrtka i petka u Lazarevcu su podmetnute eksplozivne naprave ispod automobila opozicionog aktiviste Aleksandra Dražića, saopštilo je udruženje "Jedan od pet miliona". Kako je sam Dražić napisao u postu na Fejsbuku, došlo je do eksplozije na dva automobila koji oba imaju veze sa njim, na dve lokacije, i to u periodu između 2.50 i 2.59 časova u petak izjutra. Dražić je napisao da se jedna eksplozija dogodila ispred porodične kuće, a druga u Ulici Veljka Vlahovića. U požarima su oštećena još tri automobila. U Ministarstvu unutrašnjih poslova rekli su za agenciju Beta da nemaju informacije o tom incidentu, prenose mediji. Građani Lazarevca su najavili protestni skup za petak u 19 časova, podseća udruženje "Jedan od pet miliona". Oni su saopštili da osuđuju "nasilne načine obračunavanja sa neistomišljenicima".
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplodirali automobili opozicionog aktiviste, skup podrške u Lazarevcu

Izvor: Radio 021, 06.Sep.2019

U Lazarevcu su noćas podmetnute eksplozivne naprave ispod automobila opozicionog aktiviste Aleksandra Dražića, saopštilo je udruženje "Jedan od pet miliona". Građani Lazarevca izašli su na skup podrške aktivisti...Građani Lazarevca izašli su na skup podrške aktivisti, prenosi N1...Kako je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.