Zbog spoljnih okolnosti agrar bez pomoći EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2013, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog "spoljnih okolnosti" agrar bez pomoći EU

Državni sekretar minisatrstva poljoprivrede Danilo Golubović izjavio je danas da su netačne tvrdnje da Srbija nije iskoristila novac iz IPARD pretpristupnih fondova EU za razvoj sela i poljoprivrede, navodeći da to nije bilo moguće, jer još nije svrstana u zemlje kandidate za ulazak u EU.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ministarstvo: Zbog statusa bez pomoći za agrar iz fondova EU

Izvor: EurActiv Srbija, 16.Avg.2013

Državni sekretar ministarstva poljoprivrede Danilo Golubović izjavio je 16. avgusta da su netačne tvrdnje da Srbija nije iskoristila novac iz IPARD pretpristupnih fondova EU za razvoj sela i poljoprivrede, navodeći da to nije bilo moguće, jer još nije svrstana u zemlje kandidate za ulazak u EU....

Nastavak na EurActiv Srbija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.