Vulinu treći put zabranjen dolazak u Štrpce

Izvor: Press, 22.Nov.2013, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulinu treći put zabranjen dolazak u Štrpce

Vulin je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, rekao da ga je ovog puta Kancelarija za EU u Prištini obavestila da ne može da dođe u Štrpce i to bez ikakvog objašnjenja. On je ukazao da su u drugom krugu izbora u toj opštini kandidati SLS-a i liste Srpska.

"Ako se ovako nastavi i ako se svaka naša poseta bude pretvarala u diplomatski obračun i ako za svaku posetu bude trebalo odlaziti u Brisel, jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je da Priština čini sve da uplaši Srbe i da kandidati liste ''Srpska'' ne prođu i zato zabranjuju dolazak zvaničnika Vlade Srbije i nadaju se da će pobedi kandidati SLS-a i drugi koje Priština podržava kako bi se prekinula svaka finansijska i politička veza sa Srbijom", rekao je Vulin.

On je ukazao da je očigledno da će Priština učiniti sve da kandidati SLS-a pobede na izborima i da tako sprovode politiku Prištine, ali istovremeno je i naglasio da veruje da Srbi to neće dozvoliti.

"Na ovaj način želim da ih upozorim na to da razumeju šta se dešava", rekao je Vulin.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vulinu treći put zabranjen dolazak u Štrpce

Izvor: Večernje novosti, 22.Nov.2013

BEOGRAD - Ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin saopštio je danas da mu je po treći put zabranjen dolazak u Štrpce i da je očigledno da Priština čini sve da kandidati liste "Srpska" ne pobede u drugom krugu lokalnih izbora.Vulin je na konferenciji za novinare u Vladi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.