Vulin nema potencijal

Izvor: Danas, 01.Avg.2012, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin nema potencijal

Nemamo nikakve personalne primedbe na mogućeg šefa Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandra Vulina, ali apelujemo da zbog onoga što nam sledi u budućim pregovorima sa Evropskom unijom i vlastima u Prištini to bude čovek sa terena“, navodi se u pismu koje je dopisništvu Danasa u Vranju, u ime srpske nacionalne zajednice iz Kosovskog Pomoravlja uputio Nenad Đorđević, predstavnik Srba iz ove opštine.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbi s Kosova:Vulin nema potencijal

Izvor: B92, 02.Avg.2012, 09:11

Beograd -- Predstavnici Srba iz Kosovskog Pomoravlja dostavili listu Danas pismo u kome apeluju da se prvi čovek kancelarije za KiM zameni iako nemaju ništa protiv Vulina..."Nemamo nikakve personalne primedbe na mogućeg šefa Kancelarije za KiM Aleksandra Vulina, ali apelujemo da zbog onoga što nam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.