Vulin i Devenport razgovarali o izbegličkoj krizi

Izvor: N1 televizija, 15.Jul.2016, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin i Devenport razgovarali o izbegličkoj krizi

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin i šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkl Devenport razgovarali su u Beogradu o migrantskoj krizi, unapređenju položaja migranata u prihvatnim centrima i stanju na srpskim graničnim prelazima.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva, na sastanku je dogovoreno da će se nastaviti redovna i dobra komunikacija Srbije i EU >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << , kao i bilateralna saradnja sa zemljama regiona, a istaknut je i značaj saradnje i rada na terenu sa organizacijama civilnog društva.

Devenport je pohvalio odnos srpske Vlade prema migrantima i naglasio da će EU nastaviti da finansijski podržava Srbiju u rešavanju problema migrantske krize.

Na sastanku je Vulin kazao i da je potrebno naći zajedničko rešenje kako bi se osigurala stabilnost regiona i EU, navodi se u saopštenju.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.