Vujanović: Ne razmišljam o predsedničkim izborima

Izvor: S media, 03.Jan.2012, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanović: Ne razmišljam o predsedničkim izborima

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović izjavio je danas da ne razmišlja o eventualno novom učešću na predsedničkim izborima, navodeći da ima još godinu i po do završetka mandata.

Vujanović je novinarima u Bijelom Polju, gde je prisustvovao svečanosti povodom Dana opštine, kazao da će svoj mandat do kraja posvetiti prevazilaženju podela u Crnoj Gori.

Balkan i EU: Korak napred, korak >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nazad

"Utopio" se u Crnoj Gori, našli ga živog u Nemačkoj (FOTO)

Vuković: Tadić uvredio Crnu Goru

Upitan da prokomentariše ocenu lidera Socijalističke narodne partije [b]Srđana Milića[/b] da bi Vujanović bio prihvatljiva ličnost, kao predsednički kandidat opozicije i dela Demokratske partije socijalista, crnogorski predsednik je kazao da ne razmišlja o tome.

"To nije tema mog razmišljanja i to sam već ranije saopštio. Ja sam posvećen obavljanju svoje predsedničke dužnosti, odnosno onome na osnovu čega sam dobio poverenje građana", istakao je Vujanović. On je naveo da će nastaviti politiku pokušaja da doprinese pomirenju u Crnoj Gori.

"Mislim da je mnogo podela u Crnoj Gori. Posvetiću svoj predsednički mandat do kraja, sa punim entuzijazmom, da te podele prevaziđemo", kazao je Vujanović.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.