Vučić sa Davenportom

Izvor: RTS, 13.Jan.2015, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Davenportom

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Majklom Davenportom.
Sastanak Aleksandra Vučića i Majkla Davenporta usledio je nakon što je premijer nedavno izjavio da EU, odnosno Davenport, finansira, pored ostalih, i BIRN, koji iznosi laži u svojim tekstovima, prenosi Tanjug.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
BIRN je nedavno objavio tekst u kome se tvrdi da je bilo nepravilnosti u tenderu koji je raspisan za ispumpavanje vode iz kolubarskog kopa "Tamnava".
Na premijerovu izjavu reagovala je portparolka EK Maja Kocijančič, odbacujući premijerove optužbe.
U Kancelariji Svetske banke u Beogradu rečeno je da je tender za ispumpavanje vode iz kopa "Tamnava – zapadno polje" u svemu sproveden u skladu sa važećim propisima i praksom.
Premijer je, reagujući na izjavu Kocijančičeve, precizirao da su neki koji su kod EU pobedili po strogim procedurama, "pokušali da nateraju Vladu Srbije da prihvati tendersku ponudu jedne zapadne kompanije koja je čak 23 miliona evra skuplja od ponude srpske kompanije".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak Aleksandra Vučića sa Majklom Devenportom

Izvor: Beta Video, 13.Jan.2015

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Majklom Devenportom.(pokrivalica)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.