Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Nov.2012, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija će se rukovoditi svojim interesima

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije sporna želja Srbije da uđe u Evropsku uniju, kao i da zadrži prijateljske odnose sa Rusijom. Nakon sastanka sa potpredsednikom vlade Rusije Dmitrijem Rogozinom, Vučić je rekao da Srbija neće dozvoliti da bilo ko pokvari njeno prijateljstvo sa Rusijom, ali je dodao da to niko nije ni tražio - ni iz EU, ni sa neke druge strane. Vučić je dodao će se Srbija rukovoditi svojim interesima jer postoji pre svega zbog svojih ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Zadržati prijateljske odnose sa Rusijom tokom evrointegracija

Izvor: Beta Video, 28.Nov.2012

BEOGRAD - Nije sporna želja Sebije da udje u Evropsku uniju kao i da zadrži prijateljske odnose sa Rusijom, rekao je prvi potpredsednik vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić. (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.