Vučić: Ne biram društvo, ali najverovatnije ću ići u Brisel!

Izvor: BKTV News, 18.Maj.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne biram društvo, ali najverovatnije ću ići u Brisel!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da pretpostavlja da će otići 24. maja u Brisel, na radnu večeru sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini i premijerima država Zapadnog Balkana, gde će zastupati interese Srbije.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara u Odžacima, rekao da je mu se čini da je dobio zvaničan poziv, ali da nije u prilici da bira i društvo.

FOTO: >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Tanjug

"Nisam ja taj koji može da bira društvo. Verovatno ni oni drugi, da mogu, izabrali bi nekog drugog, a ne mene. Ja ne bih. Posao mi je da zastupam interese Srbije i pretpostavljam da ću ići u Brisel", rekao je Vučić.

Mogerini i šest lidera zemalja Zapadnog Balkan sastaće se 24. maja na radnoj večeri u Briselu, a cilj neformalnog sastanka je razgovor o situaciji u regionu.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.