Vrnjačka Banja: Pomoć za raseljenje

Izvor: B92, 23.Jun.2014, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrnjačka Banja: Pomoć za raseljenje

Vrnjačka Banja -- Trinaest porodica izbeglih i raseljenih lica dobilo je građevinski materijal, ukupne vrednosti 5,3 miliona dinara.

Pomoć je stigla u okviru projekta "Integrisani", kojim je opština Vrnjačka Banja aplicirala kod delegacije Evropske Unije.

Predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović izjavio je za Tanjug da će lokalna samouprava nastaviti da i dalje radi na podršci i pomoći porodicama izbeglim i interno raseljenim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pojekat EU ima za cilj podršku i integraciju, kao i poboljšanje životnih uslova izbeglih i interno raseljenih lica na teritoriji Vrnjačke Banje.

Đurović je pozvao i ostale porodice da se prijave na konkurs koji je otvoren do 4. jula, a ogleda se takođe u pomoći u građevinskom materijalu, kao i ekonomskom osnaživanju, kao i za drugi konkurs koji će trajati do polovine septembra, a odnosi se na otkup seoskih domaćinstava.

Ovom podrškom, izbegle i interno raseljene porodice, moći će da zadovolje jednu od egzistencijalnih potreba, stambeno zbrinjavanje.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.