Vordsvort: Britanija podržava članstvo Srbije u EU

Izvor: Blic, Tanjug, 17.Nov.2009, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vordsvort: Britanija podržava članstvo Srbije u EU

Velika Britanija podržava članstvo Srbije u Evropskoj uniji i pozdravlja svaki korak koji Srbija čini na putu evropskih integracija, izjavio je danas ambasador Velike Britanije u Beogradu Stiven Vordsvort.



On je na skupu "Podrška sprovođenju strategije razvoja socijalne zaštite u Srbiji", istakao da Velika Britanija podržava i napore Vlade Srbije u ubrzanju reformi na putu evropskih integracija. Vordsvort je istakao i da je stvaranje efikasnih i funkcionalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << institucija u Srbiji izuzetno značajno za buduće evropske integracije.

Vlade Velike Britanije i Norveške su od 2006. godine podržale su projekat "Podrška sprovođenju stratregije razvoja socijalne zaštite u Srbiji" sa 4,5 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.