Ustav, Dodik i sankcije Rusiji su odavno poznata očekivanja EU

Izvor: Danas, 29.Maj.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ustav, Dodik i sankcije Rusiji su odavno poznata očekivanja EU

Beograd - Informacije iz diplomatskih krugova o tome da su na poslednjem sastanku ambasadora Kvinte sa Aleksandrom Vučićem, premijerom Srbije, uoči formiranja budućeg sastava Vlade Srbije, na sto pred mandatara stavljena tri jasna zahteva, čije ostvarenje ovi predstavnici zapadnih zemalja očekuju u najkraćem mogućem roku, nisu istine i predstavljaju svojevrsni spin u javnosti, rečeno je Danasu u dobro obaveštenim diplomatskim izvorima, upućenim u sadržaje tih razgovora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Danas <<
Naime, kako nam je rečeno, zahtevi koji su se pojavili u javnosti, stara su očekivanja zapadnih zemalja, pre svega, država članica Evropske unije.Opširnije čitajte u našem štampanom izdanju od ponedeljka.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.