Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2023, 02:59

Završen sastanak Vučića i Kurtija u Briselu: Priština da prihvatiti dogovoreno iz 2013. i 2015. ili je kraj svega

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da, ukoliko Priština ne prihvati da sprovede briselske sporazume iz 2013. i 2015. godine, onda nema smisla nastaviti sa pregovorima.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Briselu danas nova runda dijaloga na najvišem nivou, u fokusu dve teme

Izvor: B92, 02.Maj.2023

Šef diplomatije EU Žozep Borelj sazvao je za danas novi sastanak na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine.

Nastavak na B92...

KREĆE NOVA RUNDA DIJALOGA: Aleksandar Vučić i Aljbin Kurti danas u Briselu, na dnevnom redu dve bitne teme!

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Maj.2023

Šef diplomatije EU Žozep Borelj sazvao je za danas novi sastanak na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine, a na stolu će, kako je najavljeno iz Evropske službe za spoljne poslove (EEAS), biti dve teme – nacrt statuta Zajednice srpskih opština i Deklaracija o nestalim licima. Tačno...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.