Turković: Sankcije za pojedince iz BiH bi trebale biti objavljene već danas

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jan.2022, 14:22

Turković: Sankcije za pojedince iz BiH bi trebale biti objavljene već danas

Američke sankcije za pojedince iz Bosne i Hercegovine (BiH) trebale biti objelodanjene danas, potvrdila je u srijedu ministrica spoljnih poslova BiH Bisera Turković. U novembru prošle godine američki državni sekretar Antony Blinken najavio je da bi SAD, koje su posredovale u postizanju Daytonskog mirovnog sporazuma za BiH 1995. godine, mogle bi uvesti sankcije onima koji pokušaju da se jednostrano povuku iz državnih institucija ili destabilizuju Sporazum. Šefica bh. diplomatije novinarima...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Turkovićeva potvrdila: "Sankcije za pojedince iz BiH trebalo bi da budu OBJAVLJENE DANAS"

Izvor: Blic, 05.Jan.2022

Ministarka inostranih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković potvrdila je da bi sankcije za pojedince iz BiH trebalo bi da budu obelodanjene već danas, ali smatra da bi oni koji uvode sankcije trebali pojasniti detalje i navesti subjekte na koje će se one odnositi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.