Trening za pripremu Erazmus plus projekata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2017, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trening za pripremu Erazmus plus projekata

Zbog velikog interesovanja, Fondacija Tempus 20. januara u Beogradu organizuje još jedan jednodnevni trening na nacionalnom nivou sa ciljem pripreme organizacija i institucija iz Srbije za pisanje i podnošenje KA1 projekata mobilnosti u okviru omladinske komponente prvog Nacionalnog poziva Programa Erazmus+ EU za 2017. godinu. Rok za prijavu učesnika je 16. januar.

Program je namenjen predstavnicima i predstavnicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << organizacija civilnog društva, institucija, kancelarija za mlade i drugim akterima iz cele Srbije koje planiraju da konkurišu za projekte mobilnosti u okviru KA1 Mobilnost mladih (Omladinske razmene i Evropski volonterski servis) u roku 2. februar, 2017. godine.

Učesnici i učesnice treninga imaće priliku da unaprede svoje znanje o mogućnostima Nacionalnog poziva za predaju projekata u okviru omladinske komponente Programa Erazmus+ EU za 2017. godinu, da se upoznaju sao detaljima i procedurama za podnošenje projekata ispecifičnostima projektne dokumentacije, kao i sa prodecurom pisanja budžeta u okviru KA1 Mobilnost mladih.

Učesnici treninga trebalo bi da budu osobe koje su u svojim organizacijama/KZM/institucijama odgovorne za razvoj i pisanje projekata.

Formular za prijavu može se pronaći ovde.

Broj učesnika treninga je ograničen, a pri izboru vodiće se računa o zastupljenosti različitih tipova organizacija, kvalitetu prijave i regionalnoj pokrivenosti. Učesnici sami snose eventualne putne troškove do Beograda i troškove smeštaja. Fondacija Tempus obezbeđuje radne materijale, osveženje i hranu tokom treninga. Učešće je besplatno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Trening za pripremu Erazmus plus projekata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2017

Zbog velikog interesovanja, Fondacija Tempus 20. januara organizuje u Beogradu još jedan jednodnevni trening na nacionalnom nivou sa ciljem pripreme organizacija i institucija iz Srbije za pisanje i podnošenje KA1 projekata mobilnosti u okviru omladinske komponente prvog Nacionalnog poziva Programa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.